Понад двом тисячам екс-силовиків Кіровоградщини вже перерахували пенсії

Перегляди: 848

В Україні розпочали перерахунок пенсій військовим.

На території Кіровоградщини виплати мають отримати 12 тисяч екс-силовиків, повідомила CBN заступник начальника управління Пенсійного фонду в області Олена Романченко.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Нині середня пенсія екс-силовиків становить 2900 гривень. В пенсійному фонді області встигли перерахувати виплати понад двом тисячам людей.

«Певна категорія пенсіонерів силових структур отримають у квітні разом з перерахованою пенсією за квітень ще й доплату за попередні місяці, тобто починаючи з січня. Іншим категоріям, яким ми ще не встигнемо зробити на квітень в основну відомість, ми так само будемо в квітні формувати додаткові відомості», - розповіла Олена Романченко.

Колишнім працівникам органів внутрішніх справ виплати перерахують за період з початку 2016 року. Пенсіонерам міноборони та інших силових структур їх нарахують з початку 2018-го. Виплачуватимуть поетапно до 2020 року. За цей період пенсії мають зрости вдвічі.

Нагадаємо, пенсіонери МВС Кіровоградщини та інших областей неодноразово виходили на акції з вимогою підвищити пенсії.