ЮНЕСКО затвердило відзначення 100-річного ювілею Василя Сухомлинського

Перегляди: 2791

Відзначення у 2018 році ювілею Василя Сухомлинського затвердили на Генеральній конференції ЮНЕСКО.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Василь Сухомлинський народився 28 вересня 1918 року.

Про це під час пленарного засідання обласного зльоту молодих вчителів 28 березня заявив голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко, передає кореспондент CBN.

Голова облдержадміністрації також зауважив, що сьогодні у світі успішно використовується педагогічний досвід Василя Сухомлинського: його принципи застосовують при формуванні нової системи оцінювання учнів, що базується на заохочуванні й стимулюванні, його методами користуються в інклюзивному навчанні.

100-річчю від дня народження педагога, вченого, колишнього директора Павлиської школи Василя Сухомлинського присвятили і цьогорічний обласний зліт молодих вчителів Кіровоградщини.

У ньому беруть участь молоді педагоги, які працюють перший рік у навчальних закладах області, а також переможці конкурсу «Учитель року - 2018», лауреати обласних премій, ветерани освітянської ниви, студенти і викладачі педагогічних ВНЗ Кіровоградщини.

Кращим педагогам Кіровоградщини вручили грамоти і відзнаки.

Нагадаємо, Сергій Кузьменко запропонував до 100-річчя з дня народження видатного педагога Василя Сухомлинського видати збірку його казок.

Фото прес-служби Кіровоградської ОДА