Юні вокалісти з Кропивницького перемогли на міжнародному конкурсі (ФОТО)

Перегляди: 969

Вихованці народного художнього колективу студії вокального мистецтва «Антарес» (керівник – Олена Дороганич) Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості (ЦДЮТ) Варвара Томаз і Денис Каплунов здобули перемогу на II Міжнародному багатожанровому фестивалі-конкурсі мистецтв «АртЦентр талантів – 2018».

Про це CBN повідомили у ЦДЮТ.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У фестивалі, який проходив 23 - 25 березня року в Рівному в рамках телепроекту «Єднання заходу та сходу України», взяли участь творчі колективи з Грузії, Китаю та України (Рівненської, Волинської, Львівської, Закарпатської, Тернопільської, Івано-Франківської, Житомирської, Хмельницької, Полтавської, Київської, Дніпропетровської, Кіровоградської, Запорізької, Донецької, Луганської та Харківської областей).

Юні солісти «Антаресу» виступили у номінації «Естрадний вокал». 10-річна Варвара Томаз виконала пісні ««Дай нам Бог» і «Відмінниця», а 13-річний Денис Каплунов заспівав «Джамайку» та «Сам собі країна».

Журі фестивалю нагородило їх обох дипломами переможців. Варвара Томаз отримала диплом лауреата І ступеня, а Денис Каплунов – диплом лауреата ІІ ступеня.