Шахраї намагалися заволодіти коштами, які кропивничани збирають на реабілітацію молодої мами

Перегляди: 1318

Чоловіку Аліни Бабенко, яка потрапила у ДТП й потребує фінансової допомоги, подзвонили невідомі й намагалися заволодіти грошима, які зібрали кропивничани на реабілітацію 24-річної дівчини.

Про це CBN повідомила сестра постраждалої Юлія Корнєєва.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Вчора чоловікові моєї сестри подзвонили з невідомого номеру, - розповіла вона. - Шахрай почав розповідати, що якийсь ФОП "Шевченко" здійснив транзакцію, але вона до кінця не пройшла. Він почав наполягати, щоб Артем узяв карточку і підійшов до банкомату, набрав його знову, і йому розкажуть, що робити далі. Ми зрозуміли, що цей чоловік – шахрай».

Близько місяця тому Аліна Бабенко потрапила у ДТП разом із сім’єю. Молоді люди поїхали відпочити у столицю, і, коли їхній автомобіль стояв на заправці, в нього в’їхала інша автівка. Чоловік із дворічним сином не постраждали. Молода мама отримала тяжку черепно-мозкову травму і перелом шийного хребця.

Дівчина впала в кому. Медики вважають, що шанси на одужання є, але для цього їй необхідно пройти дорогу реабілітацію за кордоном.

Один курс комплексу лікувально-профілактичних заходів коштує 350 тисяч гривень. Скільки їх знадобиться – невідомо. Сім'я кропивничанки не може зібрати потрібну суму і просить допомоги у небайдужих людей.

Перерахувати гроші можна на карту Приватбанку: 5168 7427 1237 9878 (одержувач - Артем Бабенко - чоловік Аліни). Номер його мобільного - (066) 831-42-55.

У перший день збору коштів небайдужі кропивничани пожертвували 120 тисяч гривень. Збір триває.