Рятувальники перевірили пожежну безпеку в ТЦ «Плазма»

Перегляди: 1586

У Кропивницькому рятувальники спільно з представниками ЗМІ перевірили ТЦ «Плазма» щодо дотримання вимог пожежної безпеки.

Про це повідомила прес-служба Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в області, передає CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Фахівці У ДСНС в області разом із особами, відповідальними за стан пожежної безпеки в будівлі, перевірили евакуаційні шляхи та виходи, наявність та технічний стан системи автоматичного протипожежного захисту і оповіщення, внутрішнього та зовнішнього протипожежного водопостачання.

Крім того, спеціалісти вивчили документацію з питань пожежної безпеки, яка повинна бути на підприємстві.

Щоб на практиці перевірити працездатність протипожежних систем та рівень організації на даному об’єкті, рятувальники здійснили практичне тренування з персоналом щодо дій у разі загрози або виникнення надзвичайних ситуацій і пожеж, зокрема стосовно забезпечення безпечної та швидкої евакуації людей. Було приведено у дію тепловий імітатор, негайно увімкнувся сигнал небезпеки та здійснені заходи по оповіщенню та евакуації відвідувачів із приміщень торговельного центру.

Перевірка пройшла успішно, дії персоналу та заходи евакуації були організовані на високому рівні, усі системи протипожежного захисту та оповіщення спрацювали належним чином.