Представники Кіровоградщини здобули нагороди у чемпіонатах з велоспорту

Перегляди: 1498

В Ужгороді завершився зимовий чемпіонат України з велоспорту (маунтинбайк), де у парній гонці серед юніорок другими фінішували вихованки кропивницької КДЮСШ-1 Катерина Сокур і Ангеліна Філева, яких тренує Наталья Канюк.

Про це CBN повідомили у КДЮСШ-1.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У чоловіків бронзові нагороди здобули Руслан Бондаренко (КДЮСШ-1, тренер Наталія Канюк) та Артем Швецов (ОШВСМ, тренер Ольга Заворітня).

У юніорів із восьмим результатом дистанцію подолали Владислав Шутко (КДЮСШ-1, тренер Наталья Канюк) та Денис Шевченко (ОШВСМ, тренер Віталій Тесцов).

В індивідуальній гонці серед чоловіків п’ятим фінішував Руслан Бондаренко, а шостою у жінок стала вихованка ОШВСМ, підопічна ЗТУ Ольги Заворітньої Олена Гуцан.

За крок від п’єдесталу пошани серед юніорок зупинилася в цій дисципліні Катерина Сокур, а Ангеліна Філева була п’ятою.

У Миколаєві проходив відкритий весняний командний чемпіонат України з велогонок на шосе в неолімпійських видах програми, в якому на старт вийшли 157 спортсменів з 18 команд. У парній гонці серед старших дівчат золото вибороли велогонщиці з Мошориного Знам’янського району Алла Марущук та Наталія Нечитайло, а у молодших дівчат бронзу здобули кропивничанка Анастасія Харченко та Вікторія Смирнова з Новгородки.

У командній гонці срібло у дівчат завоювали кропивничанки Надія Сокур, Ангеліна Ротт, Алла Марущук і Наталія Нечитайло, а серед молодших дівчат - бронза в активі Анастасії Харченко, Анастасії Прочухан і Владислави Ладик.

У командному заліку серед молодших дівчат Кіровоградщина посіла третє місце, а у старшій віковій категорії стала другою.

У командній гонці серед молодших юнаків бронзовими призерами стали Іван Калмиков з Новгородки та кропивничани Данило Зюнзя, Євген Тесцов і Микита Чугунов.