У Кропивницькому перевірили стан дотримання пожежної безпеки у медзакладах

Перегляди: 1055

Сьогодні у Кропивницькому перевірили стан дотримання пожежної безпеки у двох лікувальних закладах.

Про це кореспонденту CBN повідомив начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради Сергій Коваленко.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Ми сьогодні під керівництвом заступника міського голови Наталії Дзюби відвідали поліклініку на вулиці Попова і поліклініку дитячу на вулиці Жадова – подивилися на режимний стан дотримання пожежної безпеки у цих лікувальних закладах», - розповів Сергій Коваленко.

За його словами, у приміщеннях перевірили шляхи евакуації, знання обслуговуючого персоналу на випадок виникнення пожежі, стан внутрішніх пожежних кранів та первинних засобів пожежогасіння.

«В режимному характері утримання приміщень порушень немає, питання стоїть на модернізації автоматичної пожежної сигналізації у п’ятій поліклініці», - додав він.

На цей недолік звернули увагу керівника, у капітальних видатках міської ради будуть планувати роботу щодо заміни і модернізації автоматичної системи спостереження системи пожежної безпеки.

Як повідомляв CBN, у комунальних закладах Кропивницького проведуть термінову перевірку протипожежного стану. Перевірки відбудуться у закладах громадського харчування, транспортних підприємствах, перевірять також засоби пересування й торгівлі.