В Олександрії втретє провели благодійний футбольний турнір

Перегляди: 1048

В Олександрії в манежі стадіону «Олімп» уже втретє відбувся благодійний футбольний турнір.

Про це CBN повідомили у ФК «Олександрія».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Змагання називаються «Друзі дитячого будинку "Перлинка"». Директор благодійного центру «Ковчег» Андрій Кривулько три роки тому звернувся до директора футбольного клубу «Олександрія» Дмитра Кітаєва з проханням допомогти дитячому будинку, що розташований у селі Войнівка Олександрійського району. Для такої допомоги придумали турнір, коли меценати і дітворі допомагають, і самі задоволення від футбольної гри отримують.

Організаторами цьогорічного футбольного свята виступили Союз юристів України, Олександрійська районна державна адміністрація, футбольний клуб «Олександрія», благодійний центр «Ковчег».

Продемонструвати свою майстерність та підтримати дітей, які цього особливо потребують, висловили бажання футбольні клуби «Кристал», «Ковчег», «Олександрія», «УкрАгроКом», «Головківка», «Єлисаветградські орли», «Шляховик» та «Альянс». Стартовий внесок від кожної команди складав 3 тисячі гривень, усі забрані кошти передали дітям з «Перлинки». Футбольний клуб «Олександрія», крім того, подарував своїм підопічним сертифікат на придбання нового холодильника.

Саме футболісти «Олександрії» стали переможцями запеклих футбольних баталій. Чемпіонський кубок вручали вихованці дитячого будинку «Перлинка».