З Кропивницького в інші міста виїжджають автобуси, яким їздити не можна

Перегляди: 1096

В області тривають перевірки якості обслуговування на внутрішньообласних маршрутах.

У рейди виходять представники Департаменту інфраструктури та промисловості та управління Укртрансбезпеки в Кіровоградській області, повідомляє CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Їх цікавить технічний та санітарний стан машин, аби забезпечити жителів області якісним транспортним сполученням. Сьогодні, 5 квітня, вони завітали на автовокзал №1.

За словами заступника директора Департаменту інфраструктури та промисловості - начальника управління транспорту та зв'язку Кіровоградської ОДА Володимира Дмитренка, на порушників чекають санкції, включно з розірванням договорів.

«Дуже багато скарг у населення, які стосуються санітарного стану автобусів: зношеної обшивки салонів та підлоги, розірваного покриття сидінь, чистоти», - зазначив Дмитренко.

Автобуси йдуть у рейси на протертій гумі, з тріснутим лобовим склом, з простроченими вогнегасниками, неповними аптечками тощо.

За даними управління Укртрансбезпеки в Кіровоградській області, з початку року було перевірено 453 транспорті засоби, складено 114 актів перевірки, в яких зафіксували 177 порушень. У результаті було винесено 12 штрафних постанов на 22 тисячі гривень та 102 приписи про усунення недоліків.