"Олександрія" перемогла "Сталь"

Перегляди: 1055

Сьогодні на КСК "Ніка" в Олександрії пройшов матч 26-го туру чемпіонату з футболу української прем'єр-ліги, в якому господарі поля впевнено здолали кам'янську "Сталь" з рахунком - 2:0.

Фактично долю протиборства було вирішено ще в першому таймі, коли спочатку з передачі Василя Грицука на 14-й хвилині відзначився молодий Євген Протасов, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

А на 36-й хвилині забив вже сам Василь Грицук, який впенено реалізував пенальті. По перерві підопічні Володимира Шарана повністю домінували на футбольному полі, створили ще декілька реальних гольових можливостей, але збільшити рахунок нашим землякам не вдалося.

Тож після цього цілком заслуженого успіху, ФК "Олександрія" скоротив відставання від донецького "Олімпіка", який несподівано поступився відвертому аутсайдеру "Чорноморцю" - 3:1.

Тепер олександрійці від 7-го місця, яке займає саме "Олімпік", відділяє 3 очки, й на 6 очок підопічні Володимира Шарана випереджають своїх земляків із "Зірки".

Кропивничани свій матч в цьому турі проведуть 9 квітня у Львові проти "Карпат". Трансляція цієї гри розпочнеться о 14.00 на телеканалі "Футбол 1"