На Олександрійщині незаконно добували і тоннами вивозили пісок

Перегляди: 1069

10 квітня до Олександрійської муніципальної поліції звернувся місцевий житель з повідомленням про те, що з району дачного кооперативу «Черемшина» (біля с.Марто-Іванівки) виїжджають багатотонні автомобілі, завантажені піском.

Про це повідомляється на сайті Олександрійської міськради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Інспектори муніципальної поліції приїхали на місце події і виявили екскаватор, завантажений піском автомобіль, розриті котловани, а також двох чоловіків, що працювали на техніці місцевого підприємця, який їх сюди направив.

Земельні роботи проводились на території колективного садівництва без відповідного дозволу. Працівники муніципальної поліції склали адмінпротокол про порушення правил благоустрою, який тягне за собою накладення штрафу до 1700 грн.

На місце також викликали слідчо - оперативну групу Національної поліції для проведення перевірки за фактом незаконного видобутку піску, що суперечить встановленим правилам охорони надр та створює небезпеку для довкілля.