На Кіровоградщині серед білого дня палили сміття в центрі міста (ФОТО)

Перегляди: 1470

Сміття, зібране під час Дня довкілля в центральному парку Долинської, спалили.

Про це CBN повідомили читачі видання з Долинської.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У листі, надісланому на електронну адресу редакції, сказано: «Близько 14:00 13 квітня 2018 року було здійснено системний одночасний підпал зібраного сміття під час Дня довкілля, проведеного на території парка Долинською міською радою».

Як зазначила у коментарі CBN міський голова Долинської Віра Тернавська, такої вказівки від неї не було. «Я особисто такої команди не давала. Обов’язково розберуся, і, якщо такий факт мав місце, винні понесуть відповідальність», - сказала вона.

Керівник комунального господарства Долинської Андрій Кушко пояснив, що сміття запалили не комунальники. «Вчора був чистий четвер, не все сміття встигли зібрати, тому мої працівники сьогодні згрібали з дальнього боку, - пояснив він. - Поки вони гребли, діти підпалили кілька куп. Я викликав пожежників, але в результаті погасили своїми силами. Дим при цьому не в місто йшов, а поле. Все тривало хвилин п’ятнадцять - двадцять. Більше паніки було, ніж пожежі».