У Кропивницькому шукають управителя для проблемного гуртожитку на проспекті Університетському

Перегляди: 1520

Міська рада Кропивницького оголосила конкурс із призначення управителя багатоквартирного будинку на проспекті Університетському, 21.

Про це повідомили у ГУ ЖКГ міської ради, яке виступило організатором конкурсу, інформує сайт Кропивницької міськради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

З проханням перевести будинок до комунальної власності міста та призначити управителя мешканці звертались до секретаря міської ради Андрія Табалова та заступника міського голови Олександра Мосіна.

Після звернень юридичне управління та управління комунальної власності розробило механізм переведення житлового будинку до комунальної власності міста.

Вирішення питання балансоутримання гуртожитку - перший крок на цьому шляху. Тому виконком міської ради ухвалив рішення про проведення конкурсу на визначення управителя цим житловим будинком і визначив його організатора - головне управління ЖКГ міської ради.

Подавати конкурсні пропозиції можна особисто до ГУ ЖКГ за адресою: 25006, Кіровоградська область, Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 41, каб. 232 або поштою протягом трьох робочих днів після надходження заяви про участь у конкурсі. Кінцевий строк подання пропозицій - до 10:00 14 травня 2018 року. Розкриття конвертів із конкурсними пропозиціями заплановане на 14:00 15 травня.

Нагадаємо, власник будівлі ПП «Вагран» та мешканці гуртожитку не можуть знайти спільної мови з 2004 року. Люди вимагають перевести будівлю у комунальну власність міста. Аби домогтися цього, вони позивалися до суду, неодноразово перекривали дорогу та встановлювали намет на центральній площі Кропивницького.