У Кропивницькому тривають всеукраїнські велоперегони (ФОТО)

Перегляди: 1367

У Кропивницькому протягом трьох днів триватимуть всеукраїнські велоперегони, які зібрали понад 200 спортсменів із 15 областей України.

У четвер на Аджамському шосе відбулися старти в рамках весняного чемпіонату України та всеукраїнських змагань, присвячених Дню космонавтики, у парній гонці, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Бронзові нагороди чемпіонату України серед дівчат 2002 - 2003 років народження здобули велогонщиці зі Знам’янки Алла Марущак та Наталія Нечитайло.

У цьому ж виді програми на всеукраїнських змаганнях серед чоловіків та юніорів перемогу здобули кропивничани, вихованці КДЮСШ-1 Руслан Бондаренко та Владислав Шутко, а срібло виборов ще один дует господарів у складі Артема Шевцова (ОШВСМ) та Євгена Руденка (КДЮСШ-1).

У жінок та юніорок не було рівних кропивничанці Олені Гуцан, яка показала перший час разом із Дариной Жук із Кам’янського. Другими фінішували знам’янчанка Вірв Борисюк і кропивничанка Катерина Сокур, а бронзу вибороли ще дві представниці кропивницької КДЮСШ-1 Валентина Пташинська та Єлизавета Жовтенко.

Серед юнаків 2006 року народження та молодших весь п’єдестал зайняли велогонщики з Кіровоградщини: золото – Захар Суржок і Євген Молодченко (обидва - Кропивницький), срібло у знам’янчан Дениса Штокайла та Дмитра Руднєва, а бронза - за спортсменами Знам’янського району Максимом Назаренком та Романом Винником.

Серед дівчат 2006 року народження та молодших успіх був за спортсменками Марією Шевченко та Катериною Воротієнко (обидві - Кропивницький) та велогонщицями зі Знам’янського району Альбіною Яшан і Юлією Щокою та Катериною Григоренко й Валентиною Гораш.

Сьогодні на проспекті Винниченка відбуваються старти в гонці-критеріум, а завтра на картодромі «Каскад» найсильніших визначать в індивідуальній груповій гонці.