На Кіровоградщині до 1 травня обіцяють відновити дороги державного значення

Перегляди: 955

Дороги державного значення, які знаходяться на території Кіровоградщини, відновлять до 1 травня.

Доручення привести до належного стану дорожні шляхи у всіх регіонах дав уряд, пояснив на апаратній нараді голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко сьогодні, 16 квітня, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«До першого травня прем’єр-міністр поставив завдання відновити дороги державного значення і забезпечити проїзд дорогами іншого значення, – наголосив Сергій Кузьменко. - Нині роботи на трасі "Київ – Умань" тривають. Наші дорожні служби працюють, погода почала цьому сприяти, маємо перші результати. Бачив роботи і на дорогах територіального значення. Просив би, щоб ремонтні роботи відповідної якості активно тривали на території області і щоб ми ефективно використовували ті фінансові можливості, які у нас є, на стратегічну мету – будівництво доріг».

Як уточнив начальник Служби автомобільних доріг в області Вадим Коюденко, наразі в області на дорогах державного значення працюють 18 бригад. Відновлення проїзду на дорогах іншого значення відбудеться до 1 червня.

Зокрема, роботи тривають на трасі «Київ – Умань», на ділянках доріг «Кіровоград – Стрий», «Кіровоград – Дніпро», «Кіровоград – Полтава».

Нагадаємо, наприкінці квітня дорожники Кіровоградщини почнуть ремонтувати дорогу на Миколаїв.