Молодь з Кіровоградщини збереться на Січ

Перегляди: 1010

У лісовому масиві біля села Дмитрівка Знам’янського району школярі та студенти з різних куточків Кіровоградської області зберуться на обласний табір «Чорноліська Січ-2018».

Про це розповіли координатори заходу Нікіта Шендеровський і Владислав Онищенко в прес-центрі Центральноукраїнського бюро новин – CBN сьогодні, 17 квітня.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Захід триватиме чотири дні – з 27 квітня по 1 травня. Участь у ньому візьмуть близько сотні учасників віком від 13 до 25 років з міст і районів Кіровоградщини.

Для молоді влаштують гутірки і майстерки з психології комунікацій, української патріотичної пісні, основ долікарської допомоги, рукопашного бою та бойового гопака, красномовства і медіаграмотності.

День починатимуть із руханки, а закінчуватимуть вечірньою ватрою.

«Чорноліська Січ» – всеукраїнський освітньо-виховний і культорологічний проект, який раніше фінансувався Міністерством молоді і спорту. Наразі проект фінансує ГО «Соціальна справедливість "Совість"».

Нагадуємо, що замовити обладнану всім необхідним залу для проведення прес-конференцій, брифінгів, тренінгів чи презентацій можна, написавши на info@cbn.com.ua.