Перші сільські амбулаторії будуватимуть у Маловисківському й Новомиргородському районах

Перегляди: 880

Завтра, 18 квітня, в облдержадміністрації узгоджуватимуть початок будівництва сільських лікарських амбулаторій у Маловисківському та Новомиргородському районах.

Про це CBN повідомили у прес-службі Кіровоградської ОДА.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Це перші дві території в області, де повністю готові необхідні пакети документів.

Наступна зустріч запланована з керівництвом Олександрійського, Онуфріївського, Світловодського та Компаніївського районів, де документація по семи об’єктам будівництва готова частково, або ж, як очікується, буде підготовлена у найближчі два тижні. Інші території, а саме Благовіщенський, Гайворонський, Голованівський, Знам'янський, Кіровоградський та Новоукраїнський райони, мають представити проектну документацію до середини травня.

«Остання, четверта група, до якої входять Добровеличківський, Долинський, Новоархангельський, Олександрійський та Устинівський райони, повинна узгодити всі питання з будівництва до 1 червня. Це граничний термін, в іншому разі будівництво амбулаторій у 2018-му році може бути поставлене під загрозу зриву. Щоб цього не сталося, обласна влада надаватиме цим територіям всебічну допомогу», – зазначив заступник голови ОДА Сергій Коваленко.