У кропивницькій школі провели урок з «Янголом» (ФОТО)

Перегляди: 1174

Загальноосвітню школу ІІ-ІІІ ступенів №10 Кропивницької міської ради 16 квітня 2018 року з темою «Лідерство – стиль життя, створи свій бренд» відвідала Юлія Мархель.

Юлія - амбасадор міжнародної організації Let's Do It! World, лауреат премії Кабінету Міністрів за особливі досягнення молоді у розбудові України, голова наглядової ради громадської організації «Всеукраїнський молодіжний рух Let's do it, Ukraine», розробник і організатор всеукраїнського проекту «Let's do it, Ukraine school recycling - шкільний марафон роздільного збору відходів» та багатьох інших всеукраїнських проектів, повідомили CBN організатори заходу.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Проблема становлення лідера завжди мала високу актуальність. Виховання сучасного лідера є умовою підготовки молодого покоління до керування власним життям та зміцнення української держави», - розповів практичний психолог Володимир Демешкевич.

Під час зустрічі учні опанували кілька цікавих та корисних тем для саморозвитку: персональна мотивація та її вплив на оточення, як створити свій бренд, зовнішній вигляд і важливість знання правил етикету.

«Ми вдячні організаторам за можливість реалізації всеукраїнського проекту "Янголи школи" в селищі Новому. Наша школа рухається відповідно до сучасних трендів у освітній сфері, що успішно реалізує індивідуальні освітні маршрути учнів, сприяє їх творчому, інтелектуальному та фізичному розвитку. Дуже важливо щоб наші випускники ставали успішними та робили свій внесок у розвиток України і світу», - зазначила директор школи Валентина Богачук.

Нині ще триває реєстрація як шкіл, так і «янголів». Розповісти про свої досягнення, а також залучити власну школу до такого проекту може кожен на сайті www.schoolangels.org.ua.

Основне завдання проекту «Янголи школи» полягає у тому, що учням розповідають про успіх, життєві досягнення та перепони на шляху до них українців, які відбулись у тій чи іншій сфері. Нині вже вдалося відвідати 400 шкіл.