У Кропивницькому стартувала акція «Зробимо місто зеленим» (ФОТО)

Перегляди: 1581

Акція з висадження дерев, кущів та квітів «Зробимо місто зеленим» почалася у Кропивницькому.

Першою локацією став медичний коледж ім. Є. Й. Мухіна - сьогодні, 17 квітня, там висадили туї, самшити та ялівці, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За словами заступника начальника управління молоді та спорту міськради Катерини Черкасської, фактично акція стартувала ще на Масляну. Тоді громадяни на ярмарку купували млинці, а кошти збиралися на придбання дерев та кущів, які саджатимуть у місті протягом трьох днів. Ініціатори заходу змогли зібрати понад 4 тисячі гривень. Через опитування визначили навчальні заклади міста, де можна урізноманітнити флору, і підключили КП «Благоустрій».

18 квітня з 13:00 озеленюватимуть прилеглу територію машинобудівного коледжу на вулиці Олефіренка, 6. Там фахівці з ландшафтного дизайну підготували спеціальну схему з озеленення.

20 квітня о 12:00 всі охочі можуть зробити більш привабливою територію навпроти гуртожитку державного вищого навчального закладу «Кіровоградський будівельний коледж».