У Новоархангельську змагалися легкоатлети з усього району

Перегляди: 2330

Сьогодні, 17 квітня, центральний парк Новоархангельська зібрав 90 юних легкоатлетів з району.

Про це CBN повідомив голова Новоархангельської районої організації ВФСТ «Колос», методист районного відділу освіти Василь Ткаченко.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У спортивному святі взяли участь дев’ять команд з загальноосвітніх навчальних закладів Новоархангельського освітнього округу.

Змагання проводилися серед юнаків і дівчат окремо в різних вікових групах. Юнаки і дівчата 2001 - 2002 років народження змагалися на дистанціях 1500 м та 1000 м відповідно. Юнаки 2003 - 2004 років народження долали дистанцію 1000 м, а дівчата цієї ж вікової категорії бігли 800 м. Наймолодші учасники - 2005 - 2006 років народження змагалися на дистанціях: юнаки - 500 м, дівчата - 300 м.

Найсильнішими серед наймолодших стали: І місце - Вікторія Бражко (Кальниболотська ЗШ І - ІІІ ст), ІІ місце - Крістіна Бебко (Свердликівська ЗШ І - ІІ ст.), ІІІ - Діана Ігнатенко (Новоархангельський НВК «ЗШ І - ІІІ ст. - гімназія»); І місце - Олександр Бойко (Новоархангельський НВК «ЗШ І - ІІІ ст. - гімназія»), ІІ місце - Артем Перкін (Кальниболотська ЗШ І - ІІІ ст.), ІІІ місце - Максим Пронь (Небелівська ЗШ І - ІІ ступенів).

У юнаків середньої вікової групи І місце здобув Владислав Слюсаренко (Торговицька ЗШ І - ІІІ ст. ім. Є. Маланюка), ІІ місце - Руслан Сабашков (Нерубайська ЗШ І - ІІ ст.), ІІІ місце - Віктор Коляда (Кальниболотська ЗШ І - ІІІ ст.).

Серед дівчат середньої групи І місце зайняла Діана Горячківська (Новоархангельська ЗШ І - ІІІ ст. №2), ІІ місце - Яна Журавка (Торговицька ЗШ І - ІІІ ст. ім. Є. Маланюка), ІІІ місце - за Софією Перкін (Кальниболотська ЗШ І - ІІІ ст.).

Серед найстарших дівчат перемогла Катерина Тихонова (Торговицька ЗШ І - ІІІ ст. ім. Є. Маланюка). ІІ місце здобула Каріна Журак (Торговицька ЗШ І - ІІІ ст. ім. Є. Маланюка), ІІІ - Оксана Желнова (Новоархангельський НВК «ЗШ І-ІІІ ст. - гімназія»).

Серед старших юнаків переможцем в особистому заліку став Владислав Нітчук. ІІ місце здобув Максим Долін з Новоархангельського НВК «ЗШ І - ІІІ с. - гімназія», ІІІ місце - за Ярославом Мураховським з Надлацької ЗШ І - ІІІ ст.

За умовами проведення змагань, до командного заліку враховувалися по п’ять кращих результатів дівчат та юнаків. Серед ЗНЗ району перше місце здобула команда Торговицької ЗШ І - ІІІ ст. ім. Є. Маланюка, ІІ місце - Новоархангельський НВК «ЗШ І - ІІІ ст. - гімназія», ІІІ місце - за Кальниболотською ЗШ І - ІІІ ст., ІV - Кам’янецька ЗШ І - ІІІ ст.,V - Свердликівська ЗШ І - ІІ ст., VІ - Надлацька ЗШ І - ІІІ ст., VІІ - Нерубайська ЗШ І - ІІ ст., VІІI - Новоархангельська ЗШ І - ІІІ ст. №2, ІХ - Небелівська ЗШ І - ІІ ст.

Крім того, підвели підсумки і серед навчально-виховних обєднань, де І місце здобула команда Торговицького НВО, ІІ місце - Надлацького НВО, ІІІ - Новоархангельського НВО №1, ІV - Новоархангельське НВО №2. Команда Підвисоцького НВО участі не брала.

Переможців та призерів на дистанціях нагородили грамотами та медалями відділу освіти, молоді та спорту Новоархангельської районної державної адміністрації і грошовою винагородою від селищного голови Новоархангельської селищної ради Юрія Шамановського.