У фестивалі-конкурсі «Степова красуня» візьмуть участь представниці з Нігерії та Індії (ФОТО)

Перегляди: 1380

У тринадцятому Всеукраїнському фестивалі-конкурсі «Степова красуня» цього року братимуть участь представниці з Нігерії та Індії, а також болгарської, німецької та вірменської діаспор.

Про це під час прес-конференції сьогодні, 20 квітня, у Громадському офісі повідомили організатори конкурсу, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Дуже приємно в цей сонячний день вітати наших юних панянок у приміщенні ОДА. Вітаю вас з тим, що ви приїхали до нас на Кіровоградщину, з тим, що ви маєте можливість розвиватися, дякуючи вашим батькам і наставникам», - сказала у вітальному слові до присутніх заступник голови облдержадміністрації Світлана Лобанова.

«Кіровоградщина показує на своїй території представниць різних куточків України. Ми вже бачимо, що в конкурсі беруть активну участь представниці нацменшин. Бажаю всім цікавого перебування на Кіровоградщині, знайти тут друзів і приїздити ще не раз до нас у гості. Хай ці дні будуть сповнені тільки гарними враженнями», - додала вона.

Конкурс відбудеться завтра, 21 квітня, у приміщенні обласного театру. Початок - о 16:00.

Всеукраїнський конкурс краси та таланту «Степова красуня» проходить за підтримки ОДА та Регіонального благодійного фонду «Відкрита Україна».