У Кіровоградському районі рибалки виловили у ставку труп (ФОТО)

Перегляди: 1376

Про трагедію, яка трапилася ще на початку року, стало відомо лише учора.

Про це CBN поінформували у СК поліції Кіровоградської області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

19 квітня двоє місцевих жителів, під час риболовлі на одному із ставків Кіровоградського району, помітили великий поліетиленовий мішок. Чоловіки відкрили його і побачили тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті, яке довгий час пробуло у воді.

На місце пригоди викликали наряд поліції. До роботи із розкриття злочину взялися працівники карного розшуку обласного апарату поліції та Кіровоградського районного відділення.

Правоохоронці встановили особу потерпілого. Менше, ніж за чотири години – відновити хронологію подій трагедії, яка сталася ще 21 січня цього року, та затримати підозрюваних у скоєнні вбивства.

Потерпілим виявився 46-річний місцевий житель, непрацюючий громадянин, який пересувався з допомогою милиць, адже через хвороби йому ампутували ногу. Особисте життя у чоловіка так само складалося не просто. Кілька років тому він поховав цивільну дружину і тому мешкав один.

В день, коли сталося вбивство, потерпілий відпочивав у компанії двох односельців, які через деякий час з ним посварилися. У ході сутички, зловмисники нанесли йому кілька ударів сокирою, а потім, аби приховати сліди злочину, відрізали нижню кінцівку, запакували тіло в мішок та вночі вивезли на санчатах до ставку, і втопили у ополонці.

Про тяжкий злочин, який стався у селі, місцеві жителі дізналися лише згодом.

Завдяки опитуванню свідків оперативники вийшли на слід двох непрацюючих громадян. Оскільки з моменту пригоди пройшов час, зловмисники не очікували на візит поліцейських, тож, дізнавшись про наявні у розшуковців речові докази не на свою користь, зізналися в скоєному».

За даним фактом розпочали кримінальне провадження за ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». За скоєне особам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років, або довічне ув’язнення.