«Золотий Вік» провалив матч у Южному проти «Хіміка-2»

Перегляди: 1098

Вже вдруге у цьому сезоні кропивницькі баскетболісти відверто провалюють матч плей-офф на виїзді.

Так було у важливому протистоянні в Рівному, й так сталося сьогодні, 20 квітня, у першому матчі за 5-6 місця Вищої ліги проти южненського «Хіміка-2», який гості програли 95:64, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

З перших хвилин дублери головної команди «Хіміка» захопили ініціативу, але в першій чверті гостям ще вдавалося грати на рівних з молодими конкурентами, які виграли стартовий період – 20:17.

Справжній жах для кропивничан почався у другій десятихвилинці, в якій наші баскетболісти спромоглися набрати лише 10 очок. Натомість господарі майданчику здобули 25 очок й забезпечили собі солідну перевагу.

У третій чверті кропивницькі баскетболісти, здавалося б, віднайшли свою гру й скоротили відставання до 10 пунктів, але на більше підопічних Георгія Ступенчука не вистачило, й фінальна сирена зафіксувала розгромний рахунок не на нашу користь – 95:64.

Щоб продовжити боротьбу за п’яту сходинку турнірної таблиці, кропивничанам потрібно обов’язково перемагати 25 квітня на власному майданчику. Після того доля переможця серії вирішиться у третьому протиборстві.