«Зірка» відстояла нічию

Перегляди: 1002

Кропивницька «Зірка» сьогодні, 21 травня, в матчі 28-го туру Української Прем’єр-Ліги, здобула нічию на виїзді в матчі проти свого найближчого конкурента в турнірній таблиці – кам’янської «Сталі» - 1:1.

Перший тайм проходив за рівної боротьби без особливої загрози воротам обох команд, інформує CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Нульова нічия виглядала цілком логічною. А головні події в зустрічі розгорнулися вже після перерви. Спочатку гості вийшли вперед, коли передачею Олексія Збуня вдало скористався Сергій Петров. Наш нападник виграв боротьбу в голкіпера суперників на «другому поверсі» й головою вразив ціль – 0:1.

Але згодом «зіркові» залишилися в меншості після другого попередження Івана Цюпи. Й майже відразу після вилучення арбітр Євген Арановський призначив ще й суперечливий пенальті в ворота гостей.

З «точки» впевнено пробив Орест Кузик. Але досягнути більшого господарям кропивничани не дозволили й навіть мали шанси вирвати перемогу.

Тож цей напружений поєдинок завершився внічию – 1:1, що дозволило підопічним Романа Монарьова зберегти 4-очковий вілрив від тих же «сталеварів» та «Чорноморця» в боротьбі за збереження прописки в елітному дивізіоні українского футболу.