Поліція перевіряє інформацію щодо пограбування таксистом пасажирки у Кропивницькому

Перегляди: 903

Правоохоронці проводять перевірку інформації щодо пограбування таксистом однієї з міських служб своєї пасажирки у Кропивницькому.

Про це кореспонденту CBN повідомили в прес-службі ГУ НП в області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Із заявою до поліції звернулася дівчина, яка повідомила, що забула сумку з особистими речами в салоні автомобіля таксі. Її заява зареєстрована. Проводиться перевірка», - розповіли в прес-службі.

Згідно з інформацією, яку оприлюднила на своїй сторінці у соцмережі пасажирка таксі Анастасія Банік, 21 квітня вона користувалась послугами таксі «Альянс» (404). Приїхавши до місця призначення, і як тільки від’їхало таксі, дівчина згадала, що забула в салоні сумку, в якій було багато цінних речей, а також документи, ключі від квартири, банківські картки та сума готівкою.

«Я миттєво зателефонувала до служби таксі, проте там сказали, що після мого замовлення таксист у них не відображається, їхні дзвінки ігнорує, на їхній карті не відслідковується, - йдеться в дописі. - Таксист, відповідно, теж ігнорував дзвінки. О 01:52 мені зателефонував невідомий номер. Я одразу запитала, чи він таксист, на що він відповів: «Да, я таксист, у меня Volkswagen черного цвета». Я сказала, що забула в цьому авто сумку і вимагаю її повернення мирно, адже заява вже в поліції, на що цей чоловік відповів, що машину він давав другу, нічого не знає, зараз вияснить і перетелефонує».

Згідно з інформацією, надалі і таксист, і чоловік, який забирав пасажирку, то вимикали, то вмикали телефони протягом всієї ночі, а на даний момент не відповідають.