На Кіровоградщині п’яний чоловік зарізав АТОшника

Перегляди: 8639

Житель села Кірове Долинського району зарізав демобілізованого учасника АТО.

Про це CBN стало відомо з власних джерел.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Демобілізований боєць АТО Сергій Собченко повертався додому, коли зі свого подвір’я на вулицю вискочив його п’яний односельчанин з ножем у руці. Чоловік ударив АТОшника в шию.

Врятувати життя Собченку не вдалося.

Сергій Собченко у 2014 - 2015 роках служив у 55 артилерійській бригаді. Повернувшись з війни, займався орендою ставка. У нього лишилася донька-підліток.

У секторі інформації ГУ Національної поліції в області факт умисного вбивства підтвердили, не називаючи при цьому прізвища загиблого. За даними правоохоронців, сварка сталася через те, що підозрюваний світив ліхтарем у обличчя свого односельця, а той зробив йому зауваження.

Витягши ножа з шиї вбитого, зловмисник спробував спалити знаряддя вбивства у печі.

Правоохоронці вилучили ніж зі слідами термічної дії та одяг зі слідами речовини бурого кольору.

Слідчий уніс відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Розпочато кримінальне провадження.

Підозрюваного затримали у порядку ст. 208 КПК України та повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до 15 років. Слідство триває.