У Кропивницькому гарячим металом бризнуло чоловіку в обличчя, лікарі рятують вціліле око (ФОТО)

Перегляди: 6797

Близько двох тижнів тому в Кропивницькому в результаті нещасного випадку гарячим металом бризнуло в очі 35-річному жителю Кропивницького Ігорю Городниченку, тепер лікарі борються за зір чоловіка.

Про це кореспонденту CBN розповіла сестра постраждалого Тетяна.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За її словами, три дні чоловіка лікували у Кропивницькому. Потім лікарі сказали, що зробили все, що могли, і порадили їхати в Одесу, в інститут імені Філатова. Там хворого прооперували, але праве око врятувати не вдалося. Медики обіцяють, що на ліве око Ігор бачитиме, однак ще треба робити хірургічні втручання, пройти довготривалу й вартісну реабілітацію.

Зараз права очниця у чоловіка закрита, тільки через рік можна буде встановити протез. Він коштує від 20 тисяч гривень.

В даний час сім’я гостро потребує коштів. Ігор – єдиний годувальник у родині. Ще дитиною він втратив маму, під час його служби в армії помер батько – допомогти особливо нікому. Подружжя має двох дітей, через три місяці має народитися третя.

Кошти можна перерахувати на банківську карту сестри постраждалого: Приватбанк, №5168 7573 5342 7992 (Залюбовська Тетяна Вікторівна). Телефон - 099 617 46 13.