Рятувальники: на Кіровоградщині аграрії безвідповідально ставляться до пожежної безпеки

Перегляди: 974

На Кіровоградщині більшість аграріїв безвідповідально ставляться до протипожежної підготовки угідь, техніки та приміщень.

Про це під час засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій сьогодні, 25 квітня, повідомив заступник начальника Управління ДСНС в області Василь Штогрін, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Завдяки профілактичній роботі на Кіровоградщині торік не було жодного випадку загоряння на полях та загибелі людей на об’єктах сільгоспвиробництва. Водночас деякі керівники господарств безвідповідально ставляться до протипожежної підготовки угідь, техніки», - розповів Василь Штогрін.

Найгірша ситуація у Петрівському, Онуфрієвському та Маловисківського районів, де на початок зернозбиральної кампанії прийняли лише 45% наявної техніки.

Штогрін відзначив недостатню забезпеченість господарств вогнегасниками, повільні темпи проведення інструктажів з працівниками тощо.