Юні кропивничани виграли домашній етап Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги (ФОТО)

Перегляди: 1260

Команда Андрія Бабенка, до якої входять юнаки 2006 року народження, що тренуються на базі кропиницької КДЮСШ-4, виграла перший тур півфінального етапу Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги (Дивізіон Б).

Про це СВN повідомили у прес-службі Федерації баскетболу Кіровоградської області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Змагання завершилися вчора, 25 квітня,у кропивницькому спортклубі «Зірочка». Крім господарів з «КДЮСШ-4 - Золотий Вік», за перемогу боролися команди «Комети» МСК ім. А. Тузовського (Світловодськ), «Політех-ДЮСШ-13» (Харків), СДЮШОР-5 (Дніпро – 3 команда), ОБШ ім. Бєлостенного (Одеса – 2 команда).

За підсумками триденних протистоянь підопічні Андрія Бабенка здобули перемоги над усіма суперниками. Друге місце посіли дніпровці, а третіми фінішували ще одні представники Кіровоградщини – БК «Комети» (тренер – Володимир Лисак).

Наступний тур півфінального етапу ВЮБЛ, за підсумками якого два найсильніші колективи групи кваліфікуються до фіналу чотирьох, відбудеться 18 травня в Харкові. У фіналі чотирьох ВЮБЛ серед юнаків 2006 року народження зійдуться по дві найсильніші команди з дивізіонів А та Б.