Вихованці «Зірки» стали володарями «Кубка Мрії»

Перегляди: 1559

В неділю юні футболісти кропивницької «Зірки» виграли Всеукраїнський традиційний футбольний турнір «Кубок Мрії», серед юнаків 2008-09 років народження.

Турнір проходив протягом двох днів на майданчику зі штучним покриттям СК «Енерго-спорт», повідомляє CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У змаганнях, які проводяться з ініціативи керівника ДЮФК «Альянс» Ярослава Карауша та за підтримки меценатів і спонсорів, за перемогу боролися 16 команд із Кропивницького, Черкас, Умані, Христинівки Черкаської області, Долинської та Світловодська.

У перший день «зіркові» спочатку переграли кропивницький «Лідер»̶ 5:2, а потім святкували дуже важку перемогу над черкаським «Чемпіоном» ̶ 3:2.

Тож за регламентом, хлопці, яких тренує Андрій Антонов, потрапили до так званої Діамантової ліги й вже в неділю повели боротьбу за головний трофей.

Справжньою окрасою змагань став півфінал між «Зіркою» та футболістами ДЮСШ-2 «Піонер». Цей матч тримав у напрузі численних уболівальників від першої й до останньої хвилини, був насичений небезпечними моментами, але блискуче зіграли захисники та голкіпери обох команд. Через це основний час не виявив переможця й фіналіста визначала серія післяматчевих пенальті. Тут влучнішими були підопічні Андрія Антонова – 2:1.

А у вирішальній битві наші хлопці розпочали дуже вдало проти конкурентів із «Фортуни» з Христинівки, забезпечивши собі перевагу в три м’ячі. Але представники Черкаської області, які до цього неодноразово вигравали «Кубок Мрії», не збиралися здаватися без бою.

Спочатку гості змусили помилитися захисника «зіркових», який вразив власні ворота, а згодом і взагалі ̶ скоротили відставання до мінімуму – 3:2. Але підопічні Андрія Антонова зібралися та знову повернули собі ініціативу й іще двічі вразили ворота суперників – 5:2.

Таким чином саме «Зірка» стала володарем «Кубка Мрії» серед юнаків 2008-09 років народження. Додамо, що автора багато в чому вирішального 4-го голу у ворота «Фортуни» - нападника Михайла Козиненка - було визнано кращим гравцем турніру.