Кузьменко очікує контролю за кожною копійкою, направленою на покращення стану доріг

Перегляди: 925

До 1 червня на всіх дорогах державного значення повинен бути проведений ямковий ремонт, наголосив голова Кіровоградської ОДА Сергій Кузьменко під час сьогоднішньої колегії.

Він нагадав, що до 1 травня по всій країні, згідно з завданням прем'єр-міністра Володимира Гройсмана, повинні були завершити ямковий ремонт на дорогах міжнародного значення, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За словами очільника області, Кіровоградщина отримала понад 380 мільйонів гривень субвенції з державного бюджету, які розподілені залежно від протяжності доріг між всіма районами.

Він звернувся до керівників відповідних департаментів з проханням забезпечити розробку проектно-кошторисної документації та проведення тендерів у відповідні строки, щоб мешканці області отримали «якісні дороги, які десятками років не ремонтувалися».

Зазначимо, що в області налічується 591 дорога місцевого значення протяжністю понад чотири тисячі кілометрів, що становить 68% від загальної довжини автодоріг області.