Юні танцюристи з Кропивницького перемогли на всеукраїнському фестивалі (ФОТО)

Перегляди: 1196

Вихованці народного художнього колективу ансамблю сучасної хореографії «Час Пік» (керівник – відмінник освіти України Ірина Мурована) Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості здобули супер гран-прі V Всеукраїнського хореографічного фестивалю «Квітнева феєрія-2018».

Про це CBN повідомили у прес-службі ОЦДЮТ.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Вже вп'яте у стінах Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини зібралися десятки танцювальних колективів, дуетів та солістів, які приїхали сюди з різних куточків України. Виступи учасників оцінювало досвідчене журі, до складу якого увійшли професійні педагоги, танцівники та балетмейстери, що представляють основні напрями хореографії.

Вихованці «Часу Пік» здобули відразу декілька перемог. Колектив отримав головну нагороду - супер гран-прі фестивалю, а також став лауреатом І премії за постановку «Древлянські ігри» та лауреатом І премії за постановку «Закарпатські візерунки».

Окрім того, «Час Пік» отримав подарунок від члена журі Інни Бурдейни (педагога-балетмейстера, чемпіонки України зі спортивної акробатики, члена спілки хореографів України, члена Міжнародної ради танцю ЮНЕСКО, голови громадської організації «Центр хореографічного мистецтва ім. Н. Скорульської», керівника та балетмейстера центра танцю «Аванте»(Житомир)). Вона вручила юним танцюристам сертифікат на безоплатну участь у Міжнародній хореографічній асамблеї імені Н. Скорульської (фестиваль-конкурс), що проходитиме 2-5 листопада 2018 року в Житомирі.