Тяжко хворий батько журналістки з Кропивницького потребує допомоги

Перегляди: 1164

Татові кіровоградської журналістки Анни Добрань Федору потрібні кошти на лікування.

У чоловіка виявили пухлину у лівій нирці з метастазами у легені, пише «КП». Орган видалили, тепер потрібні кошти на боротьбу з метастазами та реабілітацію після операції.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Перший приступ у тата стався у лютому. Він був на рибалці, у нього почало боліти в області нирок. Потім біль став настільки сильним, що вперше так злякався за своє життя і здоров’я. З того часу почалися тяганини до лікарень. Здавав необхідні аналізи, результати весь час були погані. Йому призначили лікування, після якого йому стало трохи легше, але все одно почувався погано, дуже швидко виснажувався, за два місяці сильно схуд, – розповіла Анна Добрань. – Тато звернувся в обласну лікарю. Йому зробили томограму, яка і показала пухлину у лівій нирці. Звідти направили в онкодиспансер. Там з’ясувалося, що пішли метастази у легені і направили до Національного інституту раку в Києві».

Наразі чоловіка прооперували і видалили нирку.

«Тепер треба розібратися з метастазами в легенях. На це потрібні кошти. Наша родина вдячна всім, хто вже нам допомагає! Адже грошей на лікування йде чимало. На сьогодні мама витратила десь 10 тисяч гривень, вчора їй дали список ліків на вісім тисяч, кров і плазма ще 600 гривень», – зазначила Анна.

Допомогти можна, перерахувавши кошти на картку Приватбанку: 5168 7427 1530 1408 (Добрань Анна Федорівна).