На Кіровоградщині понад 300 працівників локомотивного депо бояться лишитися без роботи (ФОТО)

Перегляди: 1732

Робітники локомотивного депо в Помічній (Добровеличківський район) заявляють, що «Укрзалізниця» планує закрити ремонтний цех.

Про це CBN повідомив працівник депо, який попросив не називати його прізвище через побоювання виникнення проблем на роботі.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За його словами, понад 300 робітників тепер можуть лишитися без роботи. «При Союзі тут ремонтували тепловози, потім почали електровози ремонтувати. Тепер от ремонтний цех закривають», - розповів чоловік.

За словами нашого співрозмовника, люди переймаються через те, що в Помічній різко зросте кількість безробітних. «У нас і так наркота процвітає, людям роботу важко знайти, а тут - раз, і плюс триста ніде не працюють», - сказав він.

Водночас на Одеській залізниці не підтвердили інформацію про закриття. «Жодних даних про закриття чи якусь реорганізацію депо в Помічній немає. Звідки йдуть такі коливання в народі, невідомо», - зазначили CBN у прес-центрі Одеської залізниці.