У Кропивницькому триває арт-пікнік «Лапа добра» (ФОТО)

Перегляди: 1362

Сьогодні, 5 травня, у Ковалівському парку в Кропивницькому розпочався арт-пікнік «Лапа дoбра», передає кореспондент CBN.

«Ініціатором заходу є агенція сталого розвитку "Хмарочос", цей арт-пікнік відбувається в рамках "Весняного книговиру. Наш партнер – видавництво "Імекс"», - розповіла представник агенції Ірина Ткаченко.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Тут можна проводити час з родиною, поспілкуватися з патрульними в рамках їхнього проекту «Добрі читання», помалювати, сфотографуватися у фотозонах, а також з живим котом тощо.

«Тут є наші друзі - громадська організація БІМ, вони розгорнули виставку з фотографіями тих тваринок, які опинилися у складних життєвих обставинних. Коли ми поширювали інформацію про захід, давали реквізити картки, і всі охочі допомагали тваринам», - зауважила Ткаченко.

Захід має і благoдійну мету. Oхoчі змoжуть дoлучитися дo збoру кoштів на придбання ліків для тварин.

Організатори очікують, що протягом трьох годин локацію відвідають багато дітей, аби розважитись з користю. Вони сподіваються, що проведення у місті арт-пікніків стане доброю традицією.