Визначилися фіналісти кубка Маловисківського району з футболу

Перегляди: 1067

Визначилися фіналісти кубка Маловисківського району з футболу серед аматорських команд 2018 року.

Про хід подій у півфінальних матчах СBN повідомив керівник районної федерації футболу Сергій Іванов.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

В першому півфіналі маловисківська «Вись» приймала на своєму полі оникіївський «Лісгосп». На 8-ій хвилині гри лівий захисник оникіївців Анатолій Комісаров підключився з «глибини поля» в атаку, що стало несподіванкою для захисників та воротаря господарів, і вивів гостей вперед – 0:1. Господарі відповіли планомірними атаками з флангів. В одній з атак Євген Скрипник змусив захисника порушити правила. Андрій Михайловський навісив в карний майданчик, де той таки Скрипник переправив м’яч в кут воріт – 1:1.

Нічийний рахунок протримався до 48-ї хвилини, на якій невтомний та нестримний Скрипник вдруге переграє захисника й з 6 метрів «розстрілює» ворота гостей – 2:1.

На 55-ій хвилині зі стандарту, м’яч перелетів через всіх захисників, а Скрипник оформив хет-трик. У гостей Василь Панасюк мав можливість скоротити рахунок гри. Та в цьому епізоді чітко в захисті зіграв ветеран маловисківської «Висі» Олександр Зелюнко, який вибив м’яч з порожніх воріт. На 81-ій хвилині, після прекрасних індивідуальних дій Сергія Бакуна та передачі на дальню стійку, остаточний рахунок зустрічі встановив Олег Янченко - 4-1.

Смолінський «Шахтар» переграв на своєму полі плетеноташлицький «Ташлик» - 2-1. В першому таймі відзначився Олександр Сабірзянов, а по перерві, зусиллями Дем᾽яна Діхтяря, підопічні Юрія Леунтяна відновили рівновагу. А переможний гол наприкінці матчу забив Олександр Головченко, який і вивів «гірників» до фіналу. Отже, 12 травня, о 14 годині, в грі за третє місце зустрінуться «Лісгосп» с. Оникієве та «Ташлик» с. Плетений Ташлик. Фінальна гра між командами «Вись» м. Мала Виска та «Шахтар» смт. Смоліне розпочнеться о 16 годині.