Небайдужих громадян запрошують стати громадськими спостерігачами під час ЗНО на Кіровоградщині

Перегляди: 1153

Директор Одеського регіонального центру оцінювання якості освіти Анатолій Анісімов сьогодні, 7 травня, під час наради з питання організації ЗНО запросив до співпраці громадських спостерігачів.

Спостерігачами на пунктах тестування можуть бути представники ГО, ЗМІ, Батьківських комітетів тощо, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Щоб ми були впевнені, що на пунктах тестування все відбувається згідно з нормами і правилами», - сказав Анатолій Анісімов.

Охочі стати громадськими спостерігачами мають завчасно зареєструватися. Незареєстровані журналісти можуть працювати до початку ЗНО, але потім залишити приміщення. Зареєструватися треба до 20 травня, зробити це можна за адресою: Кропивницький, Полтавська, 35.

Нагадаємо, на Кіровоградщині для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні зареєструвалися 7894 учасники, це більше, ніж у минулому році, майже на дві тисячі. Біля кожного з понад 30 пунктів на дев'яти територіальних одиницях чергуватимуть патрульні.