Поліція впіймала крадіїв, які пограбували й розтрощили редакцію районки на Кіровоградщині (ФОТО)

Перегляди: 1055

Поліцейські встановили осіб, які двічі обікрали видавниче об’єднання Олександрівського району.

Про це CBN повідомили у секторі комунікації ГУ Національної поліції в області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

На початку березня та квітня 2018 року до відділення поліції надійшли два повідомлення про викрадення майна з приміщення редакції районної газети.

«У ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили особи зловмисників. Ними виявилися 30-річний житель обласного центру та 23-річний житель Знам’янського району, - розповів т. в. о. начальника Олександрівського відділення поліції Іван Задорожний. - Поки один із зловмисників пильнував на вулиці, аби не з’явилися сторонні особи, інший, пошкодивши віконне скло, проник до приміщення редакції, звідки виніс канцелярське приладдя, комп’ютерну техніку та інше майно. Викраденим злодії розпорядилися на власний розсуд.

Крім того, старший зловмисник підозрюється в причетності до ще одного факту крадіжки з редакції».

Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, триває. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до шести років.

Зловмисникам повідомили про підозру, а старшому з них обрали міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

ТОВ «РВО “Олександрівщина”» видає районну газету «Вперед».