У Кропивницькому затримали чоловіка, який намагався дати хабар поліцейському (ФОТО)

Перегляди: 1021

Правоохоронці затримали у службовому кабінеті чоловіка, який намагався дати хабар т. в. о. заступника начальника управління патрульної поліції в Кіровоградській області сьогодні, 7 травня.

Про це CBN повідомили у прес-службі патрульної поліції області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Сьогодні, 7 травня, о 10 годині ранку в приміщені управління патрульної поліції в Кіровоградській області в службовому кабінеті співробітниками Кіровоградського управління внутрішньої безпеки ДВБ України за сприяння керівництва УПП в Кіровоградській області ДПП та під процесуальним керівництвом ГУНП в Кіровоградській області, прокуратури Кіровоградської області було затримано 39-річного громадянина, який запропонував т. в. о. заступника начальника управління патрульної поліції в Кіровоградській області неправомірну вигоду в розмірі 7000 грн», - ідеться в повідомленні.

Чоловік намагався дати хабар за «не притягнення його до адміністративної відповідальності за керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння (ст. 130 КУпАП), а саме за не направлення адмінматеріалів до суду».

Відомості внесли до ЄРДР, кваліфікація – ч. 3 ст. 369 ККУ. Правопорушнику оголосили про підозру. Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу – тримання під вартою.

Нагадаємо, прокуратура області у суді оскаржуватиме рішення Ленінського районного суду, який обрав запобіжний захід у виді домашнього арешту працівнику управління захисту економіки, підозрюваному у вимаганні та отриманні хабара.