У Кропивницькому завершилися обласні змагання серед ветеранів та учасників АТО

Перегляди: 1556

Обласні змагання серед ветеранів та учасників АТО «Сила життя. Спорт» у Кропивницькому завершилися.

Про це повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Як і обіцяв головний лікар госпіталю Геннадій Сябренко, переможців було багато: всі ті, хто брав участь у змаганнях. А це команди військової частини 3011 (Національної гвардії), третього полку спеціального призначення, команда Центру допомоги учасникам АТО Знам’янського району на чолі з Володимиром Мухуровим та команда ветеранів АТО, що лікуються у шпиталі.

Але серед переможців все ж були найкращі чи найвдаліші. В дартс найвлучнішим був Ігор Сірафім, наймогутнішим в армреслінгу став Павло Похиленко, найшвидшим у швидких шахах виявився Денис Герман, найточніший у киданні фрісбі - Олександр Сіренко.

У фінальній грі з настільного хокею зустрілися Тетяна Шевченко та Галина Руденко, які відсіяли всіх представників сильної статі у попередніх іграх.

Найбільшу зацікавленість викликали змагання з амреслінгу. Там і глядачів, і учасників було багато.

Всі учасники отримали сертифікати від Кіровоградського обласного відділення Національного олімпійського комітету, під егідою якого й відбувалися змагання.

Нагадаємо, змагання учасників та ветеранів АТО у Кропивницькому планують зробити щорічними.