Військовий медик із Кропивницького про Операцію об’єднаних сил: в очах у хлопців нічого не змінилося

Перегляди: 1660

Завдяки переформатуванню Антитерористичної операції на операцію Об'єднаних сил з'явилася надія - у Збройних Сил, у звичайних українців, у лікарів - на те, що ситуація, яка тривала чотири роки, зміниться.

Про це під час прес-конференції у прес-центрі CBN розповів головний лікар обласного госпіталю для ветеранів Генадій Сябренко.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Проте час покаже, - зазначив головлікар обласного госпіталю для ветеранів. - В очах у хлопців нічого не змінилося, в очах у медичних працівників - теж».

Як лікарю і волонтеру йому хотілося б почути про те, що на лінії зіткнення вони вже не потрібні, бо фронт стовідсотково забезпечений як матеріально, так і лікарями, медсестрами, інструкторами. Однак цих ресурсів, за словами Сябренка, досі немає.

Замовити залу для прес-конференцій чи інших заходів можна, зателефонувавши за номером (050) 977-73-73.

Геннадій Сябренко, керівник обласного Центру надання допомоги учасникам АТО, голова ГО «Патріот Кіровоградщини» Вадим Нікітін та волонтер з Канади Богдан Пивоварчук повернулись з найважливішого напрямку російсько-української війни. Сьогодні, 7 травня, вони провели прес-конференцію в CBN.

Нагадаємо, 30 квітня на Донбасі офіційно закінчилася АТО, на зміну якій прийшла Операція об’єднаних сил (ООС).

У стані антитерористичної операції Україна перебувала більше 1400 днів. Зміна формату прописана в Законі «Про реінтеграцію Донбасу», де зазначено, що в районі конфлікту керуватиме Об’єднаний оперативний штаб ЗСУ.