Кропивницькі баскетболісти здобули у Нікополі золоті медалі (ФОТО)

Перегляди: 1242

Юні вихованці «КДЮСШ-4 - Золотой Век» здобули золоті медалі нікопольського турніру з баскетболу серед юнаків 2007-2008 років народження «Микитинська Січ».

Про це СВN повідомили у прес-службі БК «Золотой Век».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У турнірі взяли участь 8 команд юнаків. Підопічні Андрія Бабенка досить легко виграли свою групу, впевнено здолавши усіх суперників у квартеті. У півфіналі та фіналі кропивничани також без особливих проблем подужали однолітків із Запоріжжя та Нікополя.

«КДЮСШ-4 Золотой Век» – «Нікополь-Сіті» – 44:7

«КДЮСШ-4 Золотой Век» – «Політехнік» (Харків) – 38:15

«КДЮСШ-4 Золотой Век» – «ДЮСШ» (Новомосковськ) – 44:12

ПІВФІНАЛ

«КДЮСШ-4 Золотой Век» – ДЮСШ-12 (Запоріжжя) – 55:37

ФІНАЛ

«КДЮСШ-4 Золотой Век» – КЗ НДЮСШ-2 (Нікополь) – 48:36

Зазначимо, окрім перемоги, юні зірочки «КДЮСШ-4 - Золотой Век» привезли до Кропивницького декілька індивідуальних нагород. Зокрема, кропивничанин Остап Пашалок став кращим гравцем турніру, а його партнер по команді Роман Потєєв – кращим нападаючим.

Сам Андрій Бабенко напередодні виїзду у Нікополь зазначав, що звітний турнір стане своєрідним етапом підготовки до другого туру півфінального етапу ВЮБЛ, який з 18 по 20 травня проходитиме у Харкові.

За словами наставника, завдання у Всеукраїнські юнацькій баскетбольній лізі у юних кропивничан одне – перемагати і виходити у Фінал чотирьох чемпіонату України. Тим паче, що перший тур півфіналу, який нещодавно відбувся у Кропивницькому, хлопці із «КДЮСШ-4 - Золотой Век» виграли.