У «Кіровоградтепло» стверджують, що оголошення про пошук працівників для зятя Кінаха стало несподіванкою

Перегляди: 1739

ДП «Кіровоградтепло» відреагувало на новину про вакансії на підприємстві, опубліковану на CBN сьогодні, 8 травня.

Адміністрація підприємства надіслала на адресу редакції листа, у якому виклала свою позицію.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Наводимо текст листа повністю без скорочень і виправлень: «ДП "Кіровоградтепло" ТОВ "ЦНТІ УНГА", скориставшись правом висловити свою позицію щодо статті, надрукованої на сайті CBN 08.05.2018 р. "Зять Кінаха шукає працівників у Кропивницькому" вважає публікацію у викладеному форматі та назвою некоректною та такою, що не відповідає інформаційному матеріалу, розміщеному на сайті підприємства і який не надавався для публікації і інтерпретації на адресу Вашого сайту.

Звичайне інформаційне повідомлення про наявність вакансій розміщено на сайті підприємства на виконання заходів по підготовці до нового опалювального сезону з метою формування кадрового резерву, пошуку високопрофесійних фахівців та для стабільної подальшої роботи підприємства. І таке рішення прийнято керівництвом ДП «Кіровоградтепло», а роботу з персоналом проводить безпосередньо відділ кадрів підприємства. Тому для О.М. Ковалко та його дружини, чиї приватні фотографії незрозуміло чому розміщені в інформаційному оголошенні, мабуть стало великою несподіванкою , що вони займаються пошуком працівників у м. Кропивницькому.

Ми з великою повагою ставимося до професійної діяльності представників ЗМІ, які мають право на власну думку і позицію, проте у всьому повинен бути розумний підхід, здоровий глузд і такт, навіть при бажанні видати рейтинговий матеріал за рахунок відомих прізвищ».

Нагадаємо, керівництво ДП «Кіровоградтепло» ТОВ «ЦНТІ УНГА» не збирається добровільно повертати його у комунальну власність міста.

Міськрада віддала комунальне підприємство «Кіровоградтепло» в оренду приватній структурі – ТОВ «ЦНТІ УНГА» (Центр науково-технічних інновацій Української нафтогазової академії) 2004 року. Міським головою тоді був Микола Чигрин.

Власник ТОВ – киянин Олександр Ковалко. Він – колишній заступник голови правління НАК «Нафтогаз України». Ковалко одружений на падчерці екс-прем’єр-міністра Анатолія Кінаха Наталії Ковалко.