У Кропивницькому ширяться чутки про затримання педофіла, поліція не підтверджує

Перегляди: 3258

У Кропивницькому ширяться чутки про затримання педофіла.

Про це вже написали кілька місцевих електронних ЗМІ, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Зокрема, у новинах ідеться про те, що правоохоронці затримали 16-річного студента, якого підозрюють у нападі на 10-річну дівчинку на вулиці Вокзальній.

Водночас у секторі комунікації ГУ Національної поліції в області ці дані спростовують. «Інформація про затримання особи підозрюваного у зґвалтуванні неповнолітньої у поліції не підтверджується», - заявила у коментарі CBN речник ГУ Нацполіції Віталіна Бевзенко.

Нагадаємо, 4 травня у ліфт багатоповерхівки на вулиці Вокзальній у Кропивницькому зайшли 10-річна дівчинка і чоловік. У кабіні раптом вимкнулося світло, й вона зупинилася. Чоловік у темряві почав чіплятися до дитини.

Коли світло ввімкнулося і двері відчинилися, дівчинка втекла. Її матір звернулася до поліції, там порушили кримінальне провадження за частиною 3 статті 153 Кримінального кодексу (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом щодо малолітньої особи). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років.