На Кіровоградщині один житель райцентру розстріляв іншого з мисливської рушниці

Перегляди: 1100

За попередніми даними, сварка між двома жителями Маловисківського району закінчилася застосуванням зброї.

Про це CBN повідомили в прес-службі ГУ НП в області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

До відділу поліції надійшло повідомлення з районної лікарні про те, що за допомогою звернувся місцевий житель із тілесними ушкодженнями у вигляді вогнепального поранення ноги.

На місце події прибула слідчо-оперативна група. Попередньо поліцейські встановили, що між двома чоловіками виникла сварка через те, що один із них начебто підозрював іншого у крадіжках із непрацюючого підприємства. У ході «розмови» опонент здійснив постріл із обрізу мисливської рушниці у бік ймовірного злодія, внаслідок чого він отримав поранення.

Після того, що сталося, кривдник сів у автомобіль потерпілого та відвіз його до лікарні, а сам на тому ж авто повернувся назад.

Інформацію за цим фактом внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

У даний час чоловік знаходиться на лікуванні, встановлюється ступінь тяжкості отриманих ним тілесних ушкоджень. Після чого діям особи дадуть правову оцінку.

Крім того, потерпілий звернувся до поліції із заявою про угон його транспортного засобу.