Завтра Мін’юст розглядатиме скаргу керівника агрофірми, що потерпає від рейдерів на Кіровоградщині

Перегляди: 1163

Завтра, 11 травня, Міністерство юстиції розглядатиме скаргу керівника сільськогосподарського виробничого кооперативу «Агрофірма "Маріампольська"» Костянтина Міщаніна щодо рейдерського захоплення підприємства, що знаходиться на території Луганської сільської ради Петрівського району.

Про це кореспонденту CBN повідомив заступник начальника обласного управління юстиції з питань державної реєстрації Олег Потьомкін.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Ми радили керівнику сільськогосподарського виробничого кооперативу "Агрофірма Маріампольська" Костянтину Міщаніну скористатися одним із двох способів поновлення його корпоративних прав: скаржитися до комісії Мін’юсту або подавати позов до суду. Він вирішив піти першим шляхом. Наразі відомо, що Мін’юст розглядатиме скаргу завтра, 11 травня, – прокоментував він. - Окрім цього, відомо, що правоохоронні органи звернулися з клопотанням до суду по цій справі щодо накладення арешту на нерухоме майно фірми, а також накладення заборони на проведення реєстраційних дій у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб і фізичних осіб - підприємців».

Як повідомлялось, юстиція Кіровоградщини отримала повідомлення про рейдерське захоплення сільськогосподарського виробничого кооперативу «Агрофірма "Маріампольська"».