Житель Кіровоградщини хотів покінчити з собою на День Перемоги

Перегляди: 941

В Олександрії місцевий житель намагався вистрибнути з балкону третього поверху.

Про це CBN повідомили у секторі комунікації ГУ Національної полііції в області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Повідомлення про подію надійшло до Олександрійського відділу поліції близько опівночі 9 травня від родички потенційного самогубці. Наряд групи реагування патрульної поліції у складі поліцейського ГРПП Романа Ільїна та бійця роти патрульної служби поліції особливого призначення «Святослав» Андрія Ардунатія негайно виїхали на місце пригоди.

Прибувши за вказаною адресою, працівники поліції побачили чоловіка, який уже переліз через балкон третього поверху та висловлював намір стрибнути вниз. Поліцейські почали розмовляти з 58-річним громадянином.

Під час спілкування чоловік виявив бажання говорити лише з інспектором групи реагування патрульної поліції Дмитром Починком, який раніше працював на даній території обслуговування дільничним офіцером.

Менше ніж за 20 хвилин капітан поліції прибув на місце пригоди. Побачивши його, чоловік помітно заспокоївся і згодився на діалог. За деякий час поліцейський з колегами вмовили його не чинити самогубство та повернутися до квартири.