У Кропивницькому розпочався третій щорічний фестиваль дитячої творчості (ФОТО)

Перегляди: 1408

На майданчику біля обласного краєзнавчого музею стартував третій щорічний фестиваль дитячої творчості сьогодні, 11 травня.

Про це повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Ініціатором проведення заходу виступає галерея «Єлисаветград» спільно з відділом культури і туризму, управлінням освіти, відділом сім'ї та молоді та управлінням економіки міської ради міста Кропивницького, дитячою художньою школою ім. Осьмьоркіна, Національною спілкою художників України, вчителями, майстрами народного мистецтва, художниками.

«Я хочу зробити так, щоб цей фестиваль був міжнародним, щоб до нас приїжджали не тільки з України, щоб весь світ знав про те, які прекрасні й талановиті люди в нас живуть», - сказав власник галереї «Єлисаветград» Микола Цуканов.

Перед музеєм працюють багаточисельні творчі локації: площа дитячого мистецтва, площа майстрів Хенд Мейд, музична площа, виставкова площа дитячої художньої школи О. О. Осмьоркіна, ексклюзивні фотозони тощо.

На захід завітали гості з Дніпра, Миколаєва, Києва.

Під час фестивалю відбудуться ігротека, шоу ростових ляльок, майстер-класи з боді-арту, виготовлення виробів з полімерної глини та паперу, ексклюзивних вітальних листівок, уроки живопису від учнів дитячої художньої школи О. Осмьоркіна та виступи талановитих дітей музичних шкіл міста. Кожен, хто пройде майстер-клас, отримає диплом учасника.

На фестивалі встановлені рамки для фотозон у повний зріст, де кожен охочий може спробувати себе в ролі фотографа чи художника або ж моделі.

На завершення свята відбудеться шоу мильних бульбашок.