«Інгулець» програє у ключовому матчі

Перегляди: 1066

Фото ФК «Інгулець»

Сьогодні, на стадіоні в Петровому, відбувся важливий матч передостаннього туру чемпіонату України з футболу в Першій лізі між місцевим «Інгульцем» та чернігівською «Десною» , в якому фактично вирішувалася доля третього місця, повідомив кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

На жаль, наші земляки поступилися з рахунком 1:3 та практично втратили шанси «зачепитися» за перехідні матчі з представниками УПЛ.

Уже в дебюті зустрічі гості провели швидку атаку лівим флангом із подальшою передачею в центр штрафної, звідки влучно пробив Денис Фаворов – 0:1. Тож, забезпечивши собі мінімальну перевагу, чернігівці перейшли на гру другим номером, а ось у господарів поля мало що виходило в атаці. А на 34-й хвилині рахунок подвоївся, коли Філіпов, обігравши декількох захисників, вразив дальню «дев’ятку» воріт Геннадія Ганєва. Та все ж, до перерви Вячеслав Піднебенний повернув було інтригу, пробивший влучно у дальній кут зі штрафного – 1:2.

Але в дебюті другого тайму чернігівці відновили перевагу в два м’ячі. Це Артем Фаворов сам розпочав атаку гостей в центрі поля й сам же її завершив ударом головою з 5-ти метрів – 1:3.

Попри всі намагання підопічних Сергія Лавриненка, гості дуже спокійно захищалися й здобули заслужену перемогу.

Отже, «Інгулець» опускається на четверте місце, а «Десна» вперше за довгий час вривається до чільної трійки. Тепер петрівчанам потрібно будь за що перемагати в останньому турі в Балканах «Зорю» й сподіватися на те, що чернігівці втратять очки на своєму полі в поєдинку з харківським «Геліосом».

Що ж стосується боротьби за пряму путівки до Прем’єр-Ліги, то її доля також вирішиться в заключних матчах ФК «Полтава» та київського «Арсеналу», які наразі мають однакову кількість очок.