«Зірка» зіграла внічию із «Карпатами» (ФОТО)

Перегляди: 1131

Фото П.Волошин

У матчі 31-го туру УПЛ кропивницька «Зірка» в надважливому протиборстві зіграла на своєму полі внічию із львівськими «Карпатами» - 1:1, повідомив кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Перемога була потрібна обом командам, які ведуть відчайдушну боротьбу за збереження прописки в елітному дивізіоні. Перший тайм пройшов у напруженій боротьбі, де шанси вийти вперед у рахунку мали як господарі, так і гості.

Першими відзначилися «зіркові», коли на 38-й хвилині швидкісний рейд зі своєї половини поля здійснив Дмитро Білоног та зробив націлену передачу до ближньої стійки. Там на випередження зіграв Сергій Петров і переправив м'яч у сітку воріт «левів» - 1:0.

Але втримати мінімальний рахунок до перерви нашим землякам не вдалося. На третій компенсованій до основного часу першого тайму хвилині арбітр призначив суперечливий пенальті за гру рукою захисника кропивничан Аделя Гафаіті. Голкіпер господарів Євген Паст вгадав напрямок удару Хорхе Карраскаля з 11-ти метрової позначки, але рикошетом від рук голкіпера м'яч таки потрапив у ціль - 1:1.

У другому таймі підопічні Романа Монарьова володіли відчутною перевагою, заробили вилучення в суперників, були близькі декілька разів до того, щоб вирвати перемогу, але гості вистояли й зберегли нічийний рахунок - 1:1. Ця нічия, все ж, більше влаштувала «левів», які зберегли перевагу в три очки над кропивничанами.

Остаточний розподіл сил перед заключним туром стане відомий після того, як зіграють інші конкуренти, матчі котрих розпочиналися пізніше ніж поєдинок у Кропивницькому.